Vacature dirigent (M/V) harmonieorkest

 De Hoeksche Waard is een muzikaal eiland!

Christelijke harmonievereniging Prinses Juliana (PJ), één van de (top)orkesten op het eiland, is op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij zoeken een dirigent die in staat is om ons eerste divisieniveau te behouden en ons muzikaal verder uit te dagen binnen een breed repertoire aan muziek. De nieuwe dirigent moet ook in staat zijn om de ontwikkelde verenigingsvisie vorm te geven en een bijdrage te leveren aan de goede sfeer in het orkest.

Ben je een inspirerende dirigent, een sterke leider met uitstraling en heb je goede communicatieve vaardigheden? Heb je daarnaast ook je bachelor HaFaBra directie afgerond? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Een master HaFaBra directie is een pré.

Dirigeren bij PJ betekent thuiskomen in een zeer goed georganiseerde en bloeiende vereniging met 160 leden met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. De vereniging kent een sterke trots en een groot familiegevoel. Het harmonieorkest heeft een stabiele en volledige bezetting en telt 73 leden. Het orkest repeteert op de dinsdagavonden in Klaaswaal. Als dirigent van het harmonieorkest van PJ ontvang je een marktconforme beloning.

Je sollicitatie met een motivatie en CV kun je tot en met 13 december 2020 mailen naar werving@pjklaaswaal.nl.
Een aantal kandidaten nodigen we uit voor een selectiegesprek. Deze kandidaten ontvangen een informatiepakket met daarin extra informatie over ons orkest. Na het selectiegesprek volgt er een ronde met proefdirecties.

De gesprekken staan gepland in de laatste week van december 2020 en de eerste weken van januari 2021. De proefdirecties staan in februari 2021 gepland. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Als je nog aanvullende informatie wilt hebben dan kan je een mail sturen naar werving@pjklaaswaal.nl of onze website en sociale media bekijken.

Lees hier de vacacture in pdf: vacature-dirigent-pj