Harmonieorkest

Het harmonieorkest van Prinses Juliana stond tot en met 2020 o.l.v. Alex Zwijgers. Op dit moment staat het orkest o.l.v. Xavier Scheepers die sinds 2021 zijn intrede heeft gedaan bij de vereniging. Het is de bedoeling dat iedereen die lid wordt van de vereniging uiteindelijk in dit orkest terecht komt. Leerlingen spelen eerst in het leerlingen- en jeugdorkest. Na het behalen van het B-diploma mag men meespelen in het harmonieorkest. Het orkest bestaat uit ongeveer 80 leden en speelt op een hoog niveau.

Jeugdorkest

Het jeugdorkest van Prinses Juliana is het orkest waarin leerlingen de kans krijgen om te spelen in een orkest dat dezelfde instrumentatie kent als het harmonieorkest en het staat sinds 2018 o.l.v. Arnold Zwijgers.

Leerlingenorkest

Het leerlingenorkest wordt gevormd door leerlingen die na de AMV lessen verder gaan op een door hun gekozen instrument en oefenen voor het A diploma. In het leerlingenorkest leren zij voor het eerst samenspelen.

Die Alpenjäger

De kapel, die bestaat uit 20 muzikanten en een zangduo, speelt volksmuziek uit Bohemen (Tsjechië) in de stijl zoals die ooit door Ernst Mosch is ontwikkeld.

Hook’s BigBand

De BigBand is een swingende 19-koppige formatie. Op elk podium een pareltje en een muzikaal succes voor uw bedrijfsfeest, trouwerij, winkeliersevenement of jazzfestival!