Bemachtig deze prachtige kavels alvast! Op 7 april aanstaande vindt de PJ GIGA Veiling 2018 plaats. Bieden kan alvast online!

Lees meer >>
Kavels Giga-veiling 7 april 2018 De kavels voor de Giga-veiling van 7 april 2018 zijn bekend. Bekijk hier de PDF.

Lees meer >>
Vacature dirigent jeugdorkest We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor het jeugdorkest.

Lees meer >>

Maartconcert

Toen in 1979 met het MaartConcert werd begonnen was dit een gewaagd, nieuw idee met als grote inspirator Alex Zwijgers: een groot concert in een sporthal met medewerking van een bekende artiest, een koor en/of instrumentale solist(en). Inmiddels is het MaartConcert van een nieuw idee uitgegroeid tot een begrip in de Hoeksche Waard en heeft het navolging gekregen van andere orkesten in de regio.

Door de ervaring die met deze concerten is opgedaan, wat betreft het samenwerken met solisten en koren, is PJ ook gevraagd mee te werken aan bijvoorbeeld concerten in De Doelen en het Unicef Gala. Inmiddels heeft PJ de eer gehad om samen te kunnen werken met een groot scala aan nationaal en regionaal bekende artiesten, muzikanten en koren.

Onderstaand een kort overzicht:
Pim Jacobs, Louis van Dijk, Stanley Burleson, Petra Berger, Peter Douglas, Maaike Widdershoven, Wim van den Driessche, Sylvia Naaktgeboren, Rosalie de Jong, Matthijs Pater, Ernst Daniël Schmidt, Henk Poort, Laura Fygi, Melissa Venema, Tony Neef, Antje Monteiro, Fine Fleur, Pearl Jozefzoon, Chris Hordijk, Joke de Kruijf, Brigitte Heitzer en René van Kooten.

Tijdens het MaartConcert van 2016 zal met Charly Luske worden samengewerkt.