Uitslag Grote Verloting 2017 De uitslag van de Grote Verloting 2017 is bekend.

Lees meer >>
In memoriam - Mikel van Dijk Afgelopen donderdag 4 januari is geheel onverwacht de dirigent van het jeugdorkest, Mikel van Dijk, overleden. Hij was sinds april vorig jaar aan onze vereniging verbonden.

Lees meer >>

In memoriam - Mikel van Dijk

Afgelopen donderdag 4 januari is geheel onverwacht de dirigent van het jeugdorkest, Mikel van Dijk, overleden. Hij was sinds april vorig jaar aan onze vereniging verbonden.

In deze korte periode heeft hij aan veel activiteiten en concerten meegedaan. Zijn eerste kennismaking met onze PJ-familie was zijn deelname aan het jeugdkamp als dirigent van het orkest. En onlangs wist hij nog met ons jeugdorkest de Rabo-cultuurprijs te winnen.

Het jeugdorkest is de laatste tijd steeds meer gewend geraakt aan zijn nieuwe dirigent en raakte steeds meer met hem vertrouwd. Ook de andere muzikanten binnen onze vereniging zagen hem als een veelbelovend, muzikaal talent.

We zullen Mikel zijn gedrevenheid, vriendelijkheid en passie voor muziek gaan missen. Dit verlies is een grote schok voor onze muziekvereniging. We zullen hem dan ook deze week op passende wijze herdenken.
Wij wensen zijn familie, vrienden, muzikanten en onze leden veel sterkte toe om dit plotselinge verlies te verwerken.